Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Работа » Работа в чужбина » ИЗМАМА ЗА ЧЕХИЯ НЕ Х...»

ИЗМАМА ЗА ЧЕХИЯ НЕ ХОДЕТЕ ТАМ

Прегледано 2075 пъти от 23 Август 2016. №: 2223737

Здравейте виждам че има тук доста коментари относно работата в Англия и Работата в Чехия . Аз лично ще споделя моя опит . Преди две години бях излъгана от гн. Иван Иванов и Събина , сега са с много и различни имена с обяви в zor.bg , bezplatno.net , burzo.bg bazar.bg и тн . с много картинки топ оферта супер оферта и тн по това ще ги познаете. Тогава трябваше да работя в завод на шкода виждам и сега имат такива обяви бая хора изгърмяха покрай тази въпросна шкода .. та събрани всичките на автогара сердика от там взема ни парите за билетите плати ги в един офис уж с който работи раздаде ни ги и каза като пристигнете колегите ще ви чакат там . пристигнахме след един ден път настървени за работа но колегите там ги нямаше чакахме чакахме аз полудях телефона на иван изключен и разбрах че сме измамени с по 150 евро които му дадохме на ръка в софия .. колко глупава бях тогава.. както и да е седим около 20 човека и незнаем какво да направим по едно време звъни чешки номер въпростния колега с 3часа закаснение зарадвах се викам не сме излъгани дойде и ни поиска по още 150 евро за да ни настани и че така се процедирало .. е нямах избор останах с 20 евро в джоба но поне с покрив над главата си рекох и ще работя .. Настаниха ни в въпростните обетовни там спахме по 8 души в една стая на двойни легла как то и да е това го преглътнах но колегата повече не се появи след една седмица дойдоха за наема ние естествено нямахме пари понеже било платено за 2 седмици само квартирата дадоха ни срок до неделя да се махнем по някаква случайност хора от тая обетовна ме оредиха на работа в фабрика за салами и там изкарах около два месеца като работих по 14 часа на ден и взех заплата от около 550 евро казах им че се махам изгорях с една заплата която ми дължаха и едва се прибрах.. Та чехия ли ? НЕ НИКОГА Не ходете там там няма работа там има измамници . Относно Англия Заминах с една Българска фирма платих 400лв на фирмата от там ме посрещнаха с другите които бяхме качихме се в Буса , настаниха ни в фермата подписахме договора за 4м. и от май до момента заработката ми е 6780 паунда . В чехия тези пари няма как и чехите да ги вземат . ХОРА Не вярвайте на измамниците за чехия всичко е измама и ще пропилеете времето си в нерви глад и безсъние там менюто ми бе само макарони защото иван ми взе 150 евро в България и от там другия останалите 150 евро питайте как е карах не го пожелавам на никого


Телефон: 0044747802569



Подобни обяви

Немска фирма набира хигиенистки
Немска фирма набира хигиенист/ки за обществени тоалетни на големи търговски центрове и молове.
...
Работа в Чехия
Предлагаме работа в Чешка република, производство на климатици. Работата се състои от сглобяване на ...
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ/ ВСИЧКО Е ИЗМАМА ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ЕВРОСЪЮЗА
Всички обяви за тази страна са измама.Не давайте никакви пари на тези измамници в България.Нашата ст...
Камериерка - Германия
За Германия се търси Камериерка! Осигуровките ще ви бъдат поети! Квартира и Храна ще ви бъдат поети/...
Германия - Кухня / Камериерки / Сервитьори
Моля хора със Интерес във сферата на Туризма / Хотелиерството и Ресторантьорството могат да се запиш...

Публикувайте коментар към обявата


Коментари

Няма измама за Чехия06 Декември 2020
0886090826-Ако искате да не сте измамени ползвайте услугите на този телефон за работа в Чехия.Не вземат никакви комисионни.Транспорта е безплатен и се удържа от първа заплата 130 лв.Заплатите се получават редовно.
англия-чехия18 Септември 2016
И в Англия и в Чехия има работа,но има и много измамници като вас,които тука се джафкате като кучета.
АНГЛИЯ 24 Август 2016
Хубаво пишете но не гледате ли релевизия.Англия излиза от Евро съюза и гони всички имигранти.Не се заблуждавайте вече в Англия работа няма за нас.
АНГЛИЯ 24 Август 2016
Станимире ставаш смешен с този Иван.Този път той няма нищо общо.Май си от групата за Англия/измамниците/ и търсиш интриги.
Станимир24 Август 2016
Иване Буклука си ти пишети името из целия интернет и по господарите ви даваха с морския търсете емил от своге тоя е измамник където пише тук е циганина затворник иван иванов не се хващайте на тоя цяла българия изгърмя от него и събина аз съм честен с себеси и вас за разлика от иван и събина
АНГЛИЯ ИЗМАМНИ ОБЯВИ И ИНТЕРВЮТА23 Август 2016
Станимире в Чехия има работа и това което пишеш няма никаква истина.Дори Иван да те е измамил и ти е взел 150 евро,ако си работил,а не те е мързяло/характерно за всички българи в чужбина/.В Чехия стандарта е нисък,в магазините има акциони,живота е спокоен.С 3000 крони/120 евро/ грубо можеш да се храниш цял месец.Ако получаваш 700 евро/17500 крони/което е минималното даже можеш и да спестяваш.Няма измами за Чехия,а има боклуци като теб търтеи свикнали да не работят и да вземат пари.В Чехия такива като теб не ги търпят.Работа в Чехия има и живота е много добър.Заплатата която е отбелязана е минималната и се живее с такава добре,та дори се спестява.Измамниците за Англия нямат друг избор освен да плюят Чехия.
АНГЛИЯ ИЗМАМНИ ОБЯВИ И ИНТЕРВЮТА23 Август 2016
Пак пиша стига с този Иван.Измамници за Англия преди време един като вас вземаше по 1200 лв.за работа в Англия,никой не замина и яде дървото.Вие го знаете това и за да не ядете дървото като него,сте много скромни и щипвате по малко пари но сигурни,надявайки се,че никой няма да ебе маката и да ви посини,защото крадете много малко БОКЛУЦИ ИЗМАМНИЦИ.В Англия няма работа,а вие само по малко щипвате,защото българина е наивен и ви вярва,че ще работи в Англия.А вие живеете на гърба на баламите.
Станимир23 Август 2016
Иване Буклука си ти пишети името из целия интернет и по господарите ви даваха с морския търсете емил от своге тоя е измамник където пише тук е циганина затворник иван иванов не се хващайте на тоя цяла българия изгърмя от него и събина аз съм честен с себеси и вас за разлика от иван и събина
АНГЛИЯ ИЗМАМНИ ОБЯВИ И ИНТЕРВЮТА23 Август 2016
СТАНИМИРЕ БОКЛУК СТИГА С ТЕЗИ ТРИКОВЕ.ИЗМАМНИЦИТЕ ЗА АНГЛИЯ СА БЕЗСИЛНИ.
АНГЛИЯ ИЗМАМНИ ОБЯВИ И ИНТЕРВЮТА23 Август 2016
БОКЛУЦИ ИЗМАМНИЦИ ЗА АНГЛИЯ,СПРЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ИНТЕРЕСНИ С ТАЗИ ЧЕХИЯ.ЧЕХИЯ СИ Е ЧЕХИЯ И СИ Е БИЛА ВИНАГИ ЧЕХИЯ.ЕДИН КАТО ВАС ПРЕДИ ВРЕМЕ ВЗЕМАШЕ ПО 1200 ЛВ.И НИКОЙ НЕ ЗАМИНА,А СИ НАМЕРИ И МАЙСТОРИТЕ.ТОВА ВИ ЧАКА И ВАС ИЗМАМНИЦИ ЩИПЕЩИ ПО МАЛКО ПАРИ ЗА ДА НЕ БОЛИ.ДОКАЖЕТЕСЕ БОКЛУЦИ,А НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ ДРУГИ И НЕ ПИШЕТЕ СРЕЩУ ТЯХ.ОТНОВО ЩЕ СТЕ ПЪРВИ В ТОЗИ САЙТ С ИЗМАМИТЕ СИ.
Stanimir 23 Август 2016
От Чехия си идвам бях в склад точно два месеца и едва събрах пари да си дойда !!! Не ходете там в Чехия има всичко освен ПАРИ !!! Там пари няма работиш и едва скриваш по 200 евро месечно ако скриеш изобщо , а колкото до масовата практика да се иска пари да така е но повече пари на фирма няма да дам еле па за чехия !!!